20 Temmuz 2009 Pazartesi

Blog'u boşlar gibi olmak. Ama son anda farketmek.

Aslında ben bu yazıyı dün gece yazacaktım. Hatta cengiz iti de yazacaktı ama o her zamanki gibi üşendi. Neyse blogsal problemlerle boğmayayım seni okuyucu.

Hayatımda bir reforma gitmem lazım olduğunu farkettim. Ulan bütün gün(bir takım şehirdışı aktiviteler dışında) Manisa Salihli'nin nezih bir mahallesinde olan evimde bilgisayar başında durmaktan başka hiçbir şey yapmıyorum. Hayat kalitem somut açıdan bakınca gayet düzgün. Evet lisedeki son 3 senemin aksine gayet güzel gıda maddeleri bulabiliyorum. Yaşadığın yerin cidden bir "ev" olması ilginç ve güzel bir duygu. Bunlara ek olarak arada kapanmak dışında sorun çıkarmayan bir bilgisayarım ve kesintisiz bir internetim var. Bu da bir hayli az karşılaştığım bir durumdu lise hayatımda.

E o zaman sorunum ne? Sorunum şu ki ben giderek hayvana bağlıyorum. Bütün gün amaçsız bir biçimde msn'de son derece sonuca ulaşmayan bir yarar sağlamayan fakat eğlendiğim bir sürü konuşmaya giriyorum. Arada gitar falan öyle çalıyorum ama onu da kendimi geliştirmeye çalışmayıp sadece eğlenme odaklı bi eylem olarak bırakıyorum.

Zengin insanın ölümsüzlüğün peşine düşmesi gibi farklı bir eğlence arayışına girdim. Bu bir programlama dili olabilir, yeni bir dil öğrenmek olabilir, bir kitap veya film olabilir. Uzun lafın kısası öneri bekliyorum bu yazıyı okuyan herkesten. Yoksa baya baya öküz olma yolunda gidiyorum.

3 yorum:

  1. bence bok yemelisin utku öz.o zaman belli bi amaca ulaşmış olursun.

    YanıtlaSil
  2. bir vücutta bu kadar hırs sağlığa zararlı yalnız :D iyi ki bi 2ye katladım puanını.

    YanıtlaSil
  3. onla alakası yok.benim kafamı bozan sinirimi dürtükleyen nokta senn msn sohbetini bu kadar aşşağılamış olman :D

    *benle de konuşuyosun çünkü :D

    YanıtlaSil